Nyheter

Lista med nyheter
2019-09-25 Vi bygger nytt i Stockholm

Just nu bygger vi hundratals nya bostäder i flera attraktiva områden i Stockholm. Om du är intresserad av nyproduktion är du välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev för t ex bostadsrätterna i kv Skulturparken i Stora Sköndal som snart kommer ut till försäljning.

2019-09-17 Välkommen till årets fotbollsfest på Stora Tenstagränd

Fotbollsfest för barn lördag 21 september kl 13.00- 15.00 på konstgräsplanen Stora Tenstagränd.

2019-06-25 Lär känna din granne i Vårberg

Vi vill tipsa dig som bor hos Einar Mattsson i Vårberg om picknick nu på lördag den 29 juni kl 12-15 vid Vårbergsvägen 63. Ett bra tillfälle att äta gott tillsammans, ha kul och lära känna din granne.

2019-05-15 Flera festligheter i Hjulsta

Nu är det mycket roligt på gång i Hjulsta. Den 20 maj bjuder vi in till möte med konstnären som ska måla en muralmålning vid Hjulsta Torg. Den 25 maj välkomnas ni till den årliga Hjulstadagen.

2019-01-31 Nu får du tillgång till fler bredbandstjänster

Du som bor i ett hus hos Einar Mattsson med öppet fibernät har tillgång till ett brett utbud av bredbandstjänster och kan själv välja leverantör. De senaste månaderna har utbudet ökat med flera tjänsteleverantörer såsom: Riksnet, Telia, Telenor och Comhem. I januari lanseras nu också tjänsteleverantören Jalla.

2018-12-12 God gemensam jul i Rågsved

Det öppna julfirandet "Gemensam Jul" har blivit en tradition i Rågsved. Einar Mattsson ger genom Rågsveds Fastighetsägare stöd till arrangemanget som genomförs med hjälp av volontärer på julafton i Nya Rågsveds Folkets Hus.

2018-11-22 Vi är redo för vintern!

Vi som förvaltar huset du bor i gör oss nu redo för vintern. När snön kommer ser vi till att skotta snö och skapa framkomlighet vid fastigheterna. Vid behov sandar vi de gångvägar och trappor som vinterunderhålls.

2018-10-19 Höstfint på gårdarna

Nu när de vackra höstlöven faller till marken är det dags att göra höstfint i utemiljön.

2018-10-03 Rågsvedsbor bjöds in till trygghetsdag

I lördags deltog vi på Rågsveds Fastighetsägares trygghetsdag. Alla som kom till Nya Rågsveds Folkets Hus fick lära sig mer om brandsäkerhet i hemmet och om stadens krisberedskap.

2018-10-01 Fatta ett klokt beslut idag. Skaffa hemförsäkring.

Höstmyset med tända ljus smyger sig på. Du sitter där med tekoppen och filten i soffan, tillsammans med en god bok eller en bra film via den nya fiberlösningen. Plötsligt blir det en massa liv i trapphuset, och du inser att det brinner hos grannen under. Det vi aldrig tror ska hända oss sker. Då gäller det att ha tänkt efter innan.